Dit is ons verhaal

Terug naar 9418.nl

Wie zijn wij?


Samen opgegroeid in Wijster. Samen gevoetbald bij de plaatselijke voetbalvereniging. Samen in hetzelfde jaar voor de havo geslaagd. En nu Samen websites maken en inrichten. Zoals je hebt gelezen is het sleutel woord samen. En dat is ook precies hoe wij de relatie met onze klanten benaderen. Samen, jij als ondernemer en wij van 9418.nl, kijken we naar de mogelijkheden om de beste website voor jou te maken.


Even voorstellen: Wij zijn Julian Kuipers en Martijn Schokker. Julian heeft de laatste fase van zijn studie bedrijfskunde MER afgerond en gaat volgend jaar de studie computer science and engeneering volgen aan de TU Delft. Martijn zit ook in het laatste jaar van zijn studie. Hij volgt de studie Commerciële economie aan de Hanzehogeschool Groningen, met een verdieping in online marketing.


In februari 2018 kwam Julian met het idee om websites te gaan maken voor ondernemers die nog niet online vindbaar zijn. Nadat Julian zijn idee had gedeeld met Martijn, die meteen enthousiast was over het plan, is 9418.nl opgericht. Al vrij snel waren Julian en Martijn het eens over de naam 9418.nl. De naam 9418.nl is afgeleid van het postcodegetal van onze woonplaats, Wijster.


Door onze gezamenlijke passie voor de online wereld en al haar mogelijkheden zijn wij tot op het bot gemotiveerd om jou ook online vindbaar te maken!

Business Card Julian

Julian Kuipers

Julian is mede-oprichter van 9418.nl en voert voornamelijk de IT-gerichte taken uit.

Bekijk meer..
Business Card Martijn

Martijn Schokker

Martijn is mede-oprichter van 9418.nl en voert voornamelijk de marketing taken uit.

Bekijk meer..
Wijster, de plek van ontstaan.

Waarom 9418.nl?


Wij merkten dat wanneer je naar bepaalde bedrijven of ondernemers zocht op google je alleen maar een telefoonnummer of een vestigingsplaats vond, en dat deze partijen geen eigen website hadden. In onze ogen is dat een gemiste kans. Tegenwoordig wordt er zoveel gezocht naar bijvoorbeeld aannemers, installateurs, kleding, boodschappen of wat dan ook via het internet. Het zou dan toch zonde zijn als je potentiële klanten mis zou lopen omdat zij jou niet kunnen vinden.

Er zijn genoeg online mogelijkheden om goedkoop websites te maken, maar dit moet je dan allemaal zelf doen. En daar gaat veel tijd in zitten. Tijd die je liever in andere werkzaamheden steekt. Daarom bieden wij de mogelijkheid om jouw website volledig door ons te late maken. Naast dat het veel werk kost om zelf websites te maken, sta je er dan ook alleen voor. Je kunt enkel om wat hulp of tips vragen via de mail of de telefoon, maar uiteindelijk moet jij zelf zorgen dat alles goed wordt ingevoerd. Bij ons is dat niet het geval. Door een persoonlijke aanpak willen wij onze klanten goed leren kennen zodat wij de beste website voor onze klanten kunnen maken.


Wij zien onszelf niet als een onderneming die alleen maar websites maakt ‘and that’s it’. Wij willen graag een mooi project afleveren aan onze klanten dat tot stand is gekomen door een fijne samenwerking, waarbij wij goed contact met elkaar hebben en wij van elkaar kunnen leren, met als resultaat een website waar wij allen trots op kunnen zijn!


Benieuwd waar wij naar luisteren tijdens het werk? Klik hiernaast voor onze afspeellijst!