Een simpele website nodig? Wij bouwen hem voor jou!

Welkom bij 9418.nl

Welkom op onze website. Wij, Martijn en Julian, van 9418.nl bieden iedereen de mogelijkheid om tegen een schappelijke prijs een simpele website op maat te laten maken. Omdat wij kennis in huis hebben van lokale markten en doelgroepen, kleinschalige bedrijven, marketing, techniek en alle andere zaken voor een website, hoef jij alleen maar aan te geven wat je wilt! Het mooie aan dit concept is dat het om een eenmalige investering gaat*!

*De hosting van de website is een periodiek terugkerende kostenpost, deze verzorgen wij niet, maar we helpen je er wel bij.

Diensten

Wat kun je van ons verwachten

Online vindbaarheid

Wij zorgen ervoor dat jij online komt

Social Media

Wij regelen de koppeling met al jouw Social Media kanalen

Werkt op elk apparaat

Responsive website

Jouw website werkt uitstekend op mobiel, tablet en pc

Verschillende modules

Wij kunnen meerdere modules op jouw site plaatsen formulieren, fotocollages, prijslijsten etc.


Een persoonlijke aanpak

Weet met wie je praat, wij leren onze klanten graag beter kennen

Vullen van pagina’s

Wij kunnen alle pagina’s voor jou vullen met tekst, afbeeldingen, video’s etc.

Service en ondersteuning

Wij staan altijd voor je klaar met raad en daad

Google Analytics

Wij koppelen jouw website aan Google Analytics zodat je inzicht krijgt in bezoekersgegevens

Prijzen

Kies de best passende optie voor u

Alle prijzen op de website zijn exclusief BTW

One-page-website

Je levert eigen teksten (content) aan

Optie om losse modules te kopen

Hulp met bijzaken zoals hosting


One-page-website

Content voor op de website

Optie om losse modules te kopen

Hulp met bijzaken zoals hosting


Aanpassen content op de site

Aanpassen lay-out

Hulp bij o.a. SEO, MailChimp en hosting

Hulp bij online marketing

Portfolio


Enkele voorbeelden

www.bresyozwitserseherder.nl

Bresyo Zwitserseherders, Wijster

www.bresyozwitserseherder.nl

www.karinuwkapster.nl

Karin uw Kapster, Beilen

www.karinuwkapster.nl

www.direct-inzicht.nl

Direct-Inzicht.nl, Beilen

www.direct-inzicht.nl


Reviews van onze klanten

Over ons


Tegenwoordig is bijna iedereen wel online bezig. Of je nou actief bent op social media, je boodschappen online besteld of alleen de mail gebruikt. We zijn allemaal wel op de één of andere manier online bezig. Maar lang niet iedereen is online vindbaar en dat wil je niet in deze tijd waar in Nederland maar liefst 97,1% van de bevolking (vanaf 12 jaar) toegang heeft tot het internet. Vanuit dit vertrekpunt is 9418.nl opgericht.


Wij hebben als doel om iedereen die online wil te helpen om deze ambitie te realiseren. Of je nou jong of oud bent, veel of weinig kennis hebt van het online wereldje, veel of weinig budget te besteden hebt, voor iedereen hebben wij een passende oplossing. Door een persoonlijke en transparante aanpak werken wij als een team samen. Een wisselwerking tussen jou als klant en wij als uitvoerders. Hierdoor hopen wij het beste resultaat te halen met onze klanten. Ons streven is om elke klant te verassen met een unieke website die naadloos aansluit bij de wensen en behoeften die zij stellen. Dit doen wij door goed naar onze klanten te luisteren en door een goede verstandshouding op te bouwen. Wij houden van persoonlijke communicatie en zijn flexibel in onze werktijden en locaties. Zo kunnen wij ook bij jou op locatie komen werken, als jij geen tijd kwijt wilt zijn met reizen.


Even wat cijfers en feiten op een rijtje:

  • 76,3% van de Nederlanders vanaf 12 jaar hebben in 2017 online aankopen voor privé gedaan
  • Binnen de leeftijdsgroep van 25-45 jaar is dit percentage zelfs 93,7% over 2017
  • 97,1% van de Nederlandse bevolking vanaf 12 jaar heeft toegang tot het internet
  • Jongeren besteden gemiddeld 7 uur en 42 minuten aan online kanalen waarvan 4 uur en 30 minuten op mobiele apparaten
  • Via de smartphone worden veel zoekopdrachten gedaan, maar de meeste aankopen worden nog gedaan via een desktop/laptop

Best indrukwekkende cijfers toch? Dat vinden wij in elk geval wel. En deze cijfers zullen de komende jaren alleen maar toenemen. Er zullen nieuwe trends en ontwikkelingen bijkomen wat betreft de online wereld in de komende jaren. Om niet achter de feiten, of de cijfers, aan te lopen bieden wij jou de helpende hand.


Geïnteresseerd geraakt naar onze diensten en mogelijkheden? Neem dan snel contact met ons op en wie weten kunnen wij jou helpen online te groeien!


Neem contact met ons op

Onze waarden


Missie: Onze missie is om iedere ondernemer online vindbaar te maken. Als een consument op internet naar jouw bedrijf zoekt en vervolgens alleen een link van de telefoongids, de concurrenten of zelfs helemaal niets over jouw bedrijf vindt, heb je zonder dat je het weet al een afstand gecreëerd tussen deze potentiele klant en jouw bedrijf. Dit vinden wij van 9418.nl erg jammer, omdat dit probleem zo eenvoudig, goedkoop en snel is op te lossen. Samen is een sleutelwoord in onze missie. Want samen, wij van 9418.nl en jij, maken wij jouw bedrijf online vindbaar.


Visie:In de toekomst willen wij websites nog sneller kunnen aanleveren met behulp van voorgeprogrammeerde elementen. Zo kunnen wij onze klanten nog sneller van dienst zijn want wij geloven in de kracht van het online werken en de snelheid waarmee in deze wereld projecten tot stand kunnen komen.


Waarden: Onze waarden zijn, net zoals onze beloften, simpel: online vindbaarheid, snelheid van de aanlevering van websites en de juiste prijs/kwaliteit verhouding. Maar wij hechten ook veel waarde aan persoonlijk contact met onze klanten en goede relatie. Samen bereik je meer dan alleen!


Lees ons verhaal

Contact

Zit je met vragen, wil je meer over ons weten of wil je gebruik maken van onze diensten? Neem dan contact met ons op via onderstaande gegevens. Wij zijn op werkdagen telefonisch bereikbaar tot 20:00 uur. Mailen of een WhatsApp sturen kan altijd! Wij streven er naar om zo snel mogelijk op jouw bericht te antwoorden.

Onze kantoorruimte bevind zich in Wijster. Langskomen is uitsluitend mogelijk op afspraak. Natuurlijk kunnen wij ook altijd bij jou langskomen. Het is maar net wat jij wil!

Kantoorpand #K4-Wijster, begane grond kantoorruimte K0.1 – Direct links na binnenkomst.

Kampsweg 4, 9418 PE, Wijster

0629495504 of 0653478990

info@9418.nl

KvK:72705922

IBAN: NL79 KNAB 0257 7601 72

BTW: NL859206269B01